QiONLY Logo

Benut jij de volledige
potentie van de
klantreis?

Wij zijn jouw geheime wapen in de zoektocht naar de ultieme klantreis

Je wilt de conversie verhogen, de klanttevredenheid toetsen, zorgen dat er minder klachten ontstaan, of meten hoe je product het doet ten opzichte van concurrentie. Wij doen een krachtige en overzichtelijke analyse en met onze kennis van UX, UI, merk en media vertalen wij deze in tastbare verbeteringen.

73%

of consumers will switch to a competitor after multiple bad experiences

Zendesk

Hoe wij jou kunnen helpen

Kritieke punten in kaart

Wij gaan stap voor stap door de gehele klantreis. Van oriëntatie tot aankoop, van installatie to gebruik, identificeren wij de meest impactvolle momenten.

Van analyse naar actie

Wij zetten inzichten om naar concrete aanbevelingen en onderscheiden low hanging fruit, grote projecten en kleine verbeteringen.

Oplossing in beeld

Op basis van jouw prioriteiten gaan we direct aan de slag met het verbeteren en visualiseren van UX , front-end design, merk of copy.

QiONLY Logo Dus, wie is Qi?

Qi is een strategisch bureau dat Business Creativity inzet om complexe organisaties te activeren en te inspireren. Onze designende strategen en strategische designers creëren momentum in de zakelijke processen. Met behulp van visualisatie, storytelling en diepgaande strategische analyses ontwikkelen we nieuwe energie en scherper perspectief.

Onze tevreden klanten

Benieuwd? <br> Mail Hidde of plan direct een afspraak </br> <br> hidde@thisisqi.nl </br>